sunnuntai 26. huhtikuuta 2020

7kk - let's mennään!


Kuukaudessa on tapahtunu iso harppaus tyypin kehityksessä ja taidoissa. Tyyppi oppi ryömimään muutaman päivän reilu 7kk iässä ja nyt mennäänki kovaa. Kaikki kielletty kiinnostaa, lemppareita on johdot ja koiran ruoka- ja juomakipot. 
Konttausasentoon hakeudutaan kokoajan, mut vielä ei oo tajuttu miten siitä pääsee eteenpäin. Se selvästi vaikuttaa yöuniin ja unet on melko levottomia usein. 

Yöuniin vaikuttaa myös ylös puhkeavat hampaat, ylös on tulossa kaks hammasta samaan aikaan. 🙈 Onneks Panadolista on ollu pahimpaan levottomuuteen apua.


Meillä höpötellään jo paljon. Tyyppi toistaa sanaa pappa ja vaippa. Höpöttely tulee myös uniin, uusimpana juttuna on unissaan puhuminen. Viime yönä jo panikoin, että meinaako tyyppi oikeesti herätä jo puoli viiden aikaan uuteen päivään, mutta kun kurkkasin pinnasänkyyn niin tyyppi oli ihan unessa höpöttelystä huolimatta.

Me ennen nukuttiin 8-9 helpostikin, mut nyt herätään koko ajan vaan aikasemmin ja tälleen iltavirkkuna aamu-unisena en tykkää. 😅 Vanha rytmi sopi paljon paremmin. Nyt ollaan ylhäällä 6.30-7 ihan viimeistään.
Tyyppi nukkuu pääosin kokonaisia öitä, syö joskus kerran yössä. Päikkäreitä ollaan alettu nukkumaan vierekkäin, ihan parasta! 🖤


Tyypin temperamenttisuus tulee esiin kuukausi kuukaudelta vaan vahvemmin. Tyyppi ilmoittaa hyvin kuuluvasti, jos joku ei mee just kuten hän haluais. Pinna on tosi lyhyt. 😁 
Suurimman osan ajasta on tyytyväinen, iloinen ja hymy herkässä. Jakaa (rajua) rakkautta halailemalla, rutistelemalla ja pusuttelemalla. Rakastaa olla sylissä ja tuntuu et nyt on tosi paljon mun perään. Kädet ojossa komentaa päästäkseen syliin ja sylikkäin ollaan pitkään.

Mä rakastan tota tyyppiä niin paljon ja on niin upeeta saada seurata aitiopaikalta kuinka joka kuukausi opitaan jotain uutta. Mun kultakimpale!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

11kk - parhaimmat jutut

 Kuukausi enää ja meidän vauvavuosi on ohi. Kliseisesti pakko todeta, et aika menee ihan epäreilun nopeesti! Vastahan mä kellotin supistuksi...