perjantai 15. toukokuuta 2020

Parasta just nyt



Arki on pyöriny oikeastaan vaan kotioloissa. Kotikoulua on käyty isompien toimesta jo pari kuukautta ja kotikoulua jatketaan kesälomaan asti. Hermot on pysyny kasassa, niin äidillä ku lapsillakin. Pakko sanoo, et on ollu ihanaa ku ei oo ollu kiire mihinkään. 😍 


Mulla ei oo mikään kiire työelämään takas. Kotiäitinä oleminen on mun juttu. Tietyllä tapaa kaipaa jo aikuisten seuraan, ruokatunteja ja kahvitaukoja, mut en niin paljoa et haluaisin pois "kotikuplasta". 
Mun päivät ei oo tylsiä. Nykyään varsinkaan, kun tyyppi säntää joka paikkaan ja reviiri on laajentunu koko kämppään. Eteisessä olevat pikkukivet ja kuraset kengät on ihan hitti. Johdoista puhumattakaan. Tiskikoneen alta bongaillaan kaikkee mielenkiintosta ja koiran ruoka- ja vesikipot on aikamoisia aarteita.


Hampaita tehään nyt urakalla ja koko ajan opitaan jotain uutta. Se tietty vaikuttaa yöuniinkin (+kuorsaava isi). Öisin löydän pinniksestä konttausasennossa heijaavan unisen tyypin, joka haluais vaan hengailla rinnalla vaikkei nälkä oliskaan ja samaan aikaan önistään kaikki uusimmat opitut äänteet. 
Onneks katkonaisiin uniin auttaa se ku muistaa aamuisin keittää riittävästi kahvia (ja tarvittaessa häätää sen kuorsaavan isin alakerran sohvalle🙈). Silmäpussit on jo tuttu asuste eikä häiritse elämää liikaa. 
Katkonaisiin uniin auttaa myös se ku tyypin kans tuhistaan päikkärit yhessä - ihan parasta. 🖤

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

11kk - parhaimmat jutut

 Kuukausi enää ja meidän vauvavuosi on ohi. Kliseisesti pakko todeta, et aika menee ihan epäreilun nopeesti! Vastahan mä kellotin supistuksi...