lauantai 20. kesäkuuta 2020

9kk - äitiysloma loppui

Tyyppi täytti 9kk ja samana päivänä mun äitiysloma loppui. Nyt ollaan hoitovapaalla alustavan suunnitelman mukaan ens syksyyn asti. Ei oo mikään kiire töihin, kotiäitinä on ollu ihan parasta. 🖤


Tyyppi oppii kokoajan jotain uutta. Ihanaa seurata vierestä, kun toinen niin innoissaan menee ja touhuilee.

Hampaita on puhjennut jo kuusi ja sen kyllä huomaa. Öisin ollaan levottomampia ja kuolavanaa seuraamalla tietää missä tyyppi liikkuu. Hampaita koitetaan teroitella kaikkeen mahdolliseen, lempparipaikkoja on kaikki missä vähänkin on ihoa (onneks maitoa nauttiessaan tää taito unohtuu).

Kuukausi sitten opittiin konttaamaan ja nyt kuukauden sisällä tyyppi on oppinu seisomaan tukea vasten, kävelemään tuettuna ja kiipeämään portaat alakerrasta yläkertaan. Ihania uusia taitoja ja äidille enemmän askeleita päivän aikana, kun perässä yritetään pysyä.


Tän kesän hittijuttu on ehdottomasti uiminen! Ollaan käyty järvessä uimassa pariin otteeseen ja tyyppi on tykänny ihan älyttömästi! 


Kunpa tän ajan vois pysäyttää edes hetkeks. Aika kuluu ihan epäreilun nopeasti. Tuntuu ettei vuorokaudessa tunnit riitä. Iltaisin, kun tyypin pitää käydä nukkumaan ni iskee heti kamala ikävä. 
Vaikka yöt on tällä hetkellä aikamoista riekkumista ja väsyttää enemmän ku koskaan ni en vaihtais tätä mihinkään. 🖤


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

11kk - parhaimmat jutut

 Kuukausi enää ja meidän vauvavuosi on ohi. Kliseisesti pakko todeta, et aika menee ihan epäreilun nopeesti! Vastahan mä kellotin supistuksi...